KEMER'DE 23 NİSAN'DA EVLER ŞENLİK OLUYOR!

23 Nisan Çocuk Şenliği'nde Kemer Belediyesi Sosyal Platformlara misafir ol ve bütün Kemer'e sesini duyur. Bizi diğer dijital platformlardan da takip edebilirsin.
1-) 23 Nisan için kendin veya arkadaşlarınla hazırladığın şiir oku / Şarkıyı seslendir / gösteri yap
2-) Video olarak kaydet
3-) Kemer Belediyesi Sosyal Platformlarından bize gönder
4-) Bütün Bunları Yaparken Sosyal Mesafe ve Hijyen Kurallarına uymayı unutma!

NASIL YAPACAĞIZ?
1-) Çektiğin Videoları etkinlik sayfasının altına atabilirsin.
2-) Çektiniz videoya ek olarak velinizden yayınlanmasına ve paylaşımına izin verdiğini belirten 15 saniyelik bir video ayrı mesaj olarak biz atabilirsin.
3-) Videonun sorunsuz ve donma, kasma yapmaması önem arz edecek. Bu yüzden çekilen en iyi videonun gönderilmesi önemlidir.
4-) Video çekerken telefon yada kamera asla dik tutulmamalı. Çeklimler yatay olmalıdır.
5-) Video çekerken, başka ses olmamasına gayret gösterilmelidir.
6-) Videolar 1 dakikayı geçmeyecek şekilde hazırlanmalıdır. Videonun başında veya sonunda Ad / Soyad belirtilmelidir.

Katılan Her Çocuğumuza Kitap Hediye Edilecektir.