DEVLETİN DİLİ RESMİ BELGEDİR, BELGELER YALAN SÖYLEMEZ

Tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyor ve tüm mücadelemizi Kemer'imizi marka haline dönüştürmek için veriyoruz..

Bu bağlamda Belediye mülklerini, Devlet İhale Kanunu 2886'da belirlenen kurallar çerçevesinde, tüm sosyal medya hesaplarımızdan canlı yayın eşliği ile şartları tamamlayan vatandaşlarımızın katılımıyla kiraya veriyor ve ihaleyi alan vatandaşımızı tebrik ediyor, ihale alamayan vatandaşlarımıza da teşekkürlerimizi ileterek ayrılıyoruz.

Önceki dönem Kemer Belediye Yönetimi 8 tane iş yerini yıllık 16 bin 962 lira kira ile Yeni Kemer Belediyespor'a devretmiştir, belgeler yalan söylemez!

Yönetimimiz zamanı Belediye bu yerleri ihale çıkmış ve 1 milyon 147 bin liraya verilmiştir. Aradaki fark 1 milyon 130 bin 398 TL'dir. Bu para Kemer'li vatandaşımızın parası.. Herkesin hakkı var.. Sadece yıllık buradaki kayıp 1 milyon 130 bin 398 TL'dir.! Sen gel şurayı al, o gelsin burayı alsın, ihalesiz vereceksin, sonra bana burada ders anlatacaksın, öyle bir dünya yok!

Nedense hep Osman TOPALOĞLU üzerinden gidiyorlar, sonuçta biz bir aileyiz. Geçmiş dönem Belediye Başkanı da diyor ki; ‘Osman TOPALOĞLU su sporları işine 2004'te başladı'. Doğrusu, Osman TOPALOĞLU 2002'de su sporlarına başladı. Ben o zaman Öğretmendim, tekrar dile getiriyorum benim, ailemin mal varlığı dahil her şeyi ile ilgili elinde belgesi, bilgisi olan varsa Cumhuriyet Savcılığına gidebilir.

Ben çok rahatım bu konuda, burada sosyal medyadan yazmak bana göre acizliktir. Ben elimde belgeler olduğunda götürüp Cumhuriyet Savcılığına sunuyorum. Sn.Başkan bir de diyor ki; siyasetçiyi ailesi batırırmış. Ben Ailemle gurur duyuyorum onu bilemem!

Ben gurur duyuyorum, Ailemle, bunları bile söylemek bir başkana yakışmaz.!

Yapılaşma olmayan yerlerde, çocuk parkı olması gerekirken yapılan binalar, ruhsatı olmadan açılan yerler var.

Yine geçmiş dönem Belediye Başkanı diyor ki; “Memurdan başkan olmaz!”

Olur sevgili Kardeşim!

Memur okur, ona göre adımını atar. Soruyorum Çamyuva Hizmet Binası ruhsatı var mı? Yok. Nikah Salonu ruhsatı var mı? Yok. Biz okuyoruz, eleştiren ilk önce kendine bakacak, sonra eleştirecek.

Atatürk Parkı içinde daha önce yer alan Aspava'nın eski hali çok güzeldi diyor Sn.Başkan! Yapılan yapı 500 metrekare, hakkı ise 90 metrekare. Biz şimdi 90 yapıyoruz, yapılaşması da %3'tür.

Eski hali güzel deniyor, Aspava'nın 2014-2019 arasında Belediye resmi kaynaklarına kestiği fatura 6 milyon 110 bin 675 TL. Bu yıllık 1 milyon 200 bin liraya gelir. Kimin parası? Kemer'linin parası. Kim yedi? Ben değil. Peki kira ödemiş mi? Ödememiş. Ödemediği kira ne kadar? 915 bin 610 lira. Ne kadar güzel değil mi, alanda satanda memnun. Birde utanmadan çıkıp bunlar konuşuluyor, hani Kemer'linin parası?

Artık herkes gözünü açtı!

Göynük'te arsa satın aldığı, o yeri söylüyor. Ama Belediyeden taksitle ödenen 1 milyon 493 bin lira, 19 dönüm öylece duran semt spor sahası ve 20142019 arasında Belediyeden satılan 11 milyon 31 bin lira. Bunlardan bahsedilmiyor.

Düğün salonuna toplanıp, hakaretler edilen, maaşları ödenmeyen personellerden bahsedilmiyor. Bankalardan çekilen kredinin ödenmediğinden bahsedilmiyor. Bu günler çok çabuk unutuldu.

Bizim Yönetimimiz zamanında bu krediler ödenmiş ve Belediye bütçesi artıya geçmiştir. Kredi verecekler mi diye banka banka dolaştığınız zamanlar geride kaldı. ‘Şimdi krediniz hazır Başkanım' deniyor.

Çok şükür krediye ihtiyacımız yok, nereden nerelere geldik.

Kemer'de yatırımlarımız Pandemiye rağmen artarak devam ediyor ve devam edecek!

Sevgi ve saygılarımla!

04.03.2021