BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, HASTALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Kemer Devlet Hastanesi'nde yatan hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Hastanede tedavileri devam eden ve yatan hastaları tek tek ziyaret eden Başkanımız Topaloğlu, geçmiş olsun dileklerini ileterek bazı hediyeler verdi.

Hastalara bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Başkan Topaloğlu, sağlığın her şeyden önce geldiğini söyledi.

Başkanımız Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Hastanede tedavi gören ve yatan hastalarımızı ziyaret ettik. Belediye olarak her zaman hastalarımızın yanındayız. Elimizden gelen desteği gösteriyoruz. Her şeyin başı sağlık. Belediye olarak Tüm hastalarımızın ihtiyaçlarını gideriyoruz. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.