15 TEMMUZ FEDERASYONU KEMER ŞUBESİ AÇILDI

15 Temmuz Federasyonu Kemer Şubesi, düzenlenen törenle açıldı.
Liman Caddesindeki açılışa, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkan Vekili İsmail Aka, 15 Temmuz Federasyonu Yurtiçi ve Yurtdışı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Vekili Doç. Dr. Alper Cenk Gürkan, 15 Temmuz Federasyonu Akdeniz Bölge Başkanı Ümit Keleş, Federasyonun Kemer Şube Başkanı Hakan Soyubelli, 15 Temmuz gazileri ve davetliler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan açılış töreni, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.
Soyubelli ise Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen hain darbe girişiminde 251 vatandaşın şehit olduğunu ve 2196 vatandaşın ise gazi olduğunu hatırlattı.
15 Temmuz gecesi, milli iradeyi hiçe sayanların milletin gücünü hesaba katmadıklarını ifade eden Soyubelli, federasyon olarak gazilere her zaman sahip çıkacaklarını ve yanlarında olacaklarını kaydetti.
Soyubelli, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olanlara Allah'tan rahmet, gazilere ise şifalar diledi.
15 Temmuz Federasyonu Yurtiçi ve Yurtdışı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Vekili Doç. Dr. Alper Cenk Gürkan ise federasyonun işleyiş amacı hakkında bir konuşma yaptı.
Kemer Belediye Başkan Vekili İsmail Aka da açılışı yapılan 15 Temmuz Federasyonu Kemer Şubesinin hayırlı olmasını dileklerini iletti.
Konuşmaların ardından, katılımcılar açılış kurdelesini kesti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi