19 MAYIS İÇİN HAZIRIZ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'nun talimatıyla ekiplerimiz 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için hazırlıklarını tamamladı.

Belediye ekiplerimiz, Kemerimizin dört bir yanını Türk bayraklarıyla süsleyerek, ilçe giriş çıkışlarını ve hizmet binalarını da Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donattı.

Belediye Başkanımız Topaloğlu yaptığı açıklamasında, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı salgın sebebiyle aldığımız önlemler doğrultusunda evlerimizde ama yine hep birlikte kutlayacağız. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutlamak için özel olarak bir araç hazırladık. Beldibi'nden Çıralı'ya kadar şarkı, şiir ve marşlar eşliğinde sokak sokak dolaşarak halkımızın yanında olacağız .Bu vesile ile de tüm vatandaşlarımızı 19 Mayıs akşamı saat 19:19'da evlerinin balkonlarından hep bir ağızdan İstiklal marşımızı söylemeye davet ediyorum. Tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum." şeklinde konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi