2022 YILI “UMUT” VERİYOR

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 2022 turizm sezonu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Turizmcilerle sürekli istişarelerde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Topaloğlu, turizmcilerin 2022 yılından oldukça umutlu olduklarını dile getirdiklerini söyledi.
Başkan Topaloğlu, turizmcilerin iyi bir sezon geçireceklerine inandıklarını ifade ederek, “Turizm pamuk ipliğine bağlı. İnşallah komşularımızla bir sıkıntı çıkmaz. Şu anki görüntü çok iyi geçiyor. Rezervasyonlar çok iyi durumda. Rusya, Ukrayna ve Baltık ülkeleri dışında Avrupa'dan da rezervasyonlar geliyor. Bu gelişmeler bizim için çok önemli. Tek pazara bağlı kalmıyoruz.” dedi.
- 2019'daki verileri yakalayacağımıza inanıyorum
Bazı otellerin 2022 sezonu rezervasyonlarının hepsini sattığını anlatan Topaloğlu, “Bazı otellerin 2022 sezonunun tüm rezervasyonlarını yaptıklarını duyuyoruz. İnşallah her şey güzel olacak. 2019'daki verileri yakalayacağımıza turizmcilerle birlikte bende inanıyorum. Tatilcilerin Kemer'i tercih etmemeleri için bir neden yok. Buraya gelen insanın bir daha gidesi gelmiyor. Kemer özel bir yer. Herkesi Kemer'e davet ediyorum.” diye konuştu.
TUİ Rusya Fan ve Sun Otellerin CEO'su Volkan Şimşek ise kendisinin bir Kemer aşığı olduğunu ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile geçmişte güzel çalışmaları olduğunu söyledi.
Başkan Topaloğlu'nun yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini ve takdirle karşıladığını anlatan Şimşek, “Kemer için elimizden geleni yapmaya hazırız. Kemer Rus pazarının merkezi. Ruslar Kemer'i çok seviyor. Onun için Kemer'in 2022'ye iyi hazırlanması lazım. 2022 bomba geliyor. Kemer'de bomba gibi hazırlıklarını yapmaya başladı. Necati Topaloğlu başkanımın eline sağlık.” dedi.
Şimşek, 2020 ve 2021 yıllarının çok zorlu geçtiğine de değinerek, şöyle konuştu:
“2022 yılına büyük bir atılımla hazırlık yapıyoruz. Önümüzdeki yılın geçen son iki yıla çok daha iyi olacağını gösteren veriler gelmeye başladı. Erken pazarın başladığı kaynak pazarlarda Türkiye'ye olan talep yüksek. Biz de hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz. TUİ gelecek sene için Türkiye'ye 1,5 milyon Rus yolcu planlıyor. 2022 yılı turizm için iyi bir yıl olacakmış gibi duruyor.”

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi