23 NİSAN DOLU DOLU GEÇECEK

Kemer Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçede çeşitli etkinlikler düzenleyecek.
Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutlayamaya hazırlanan Kemer Belediyesi, geleceğin teminatı olan çocukların gönüllerince eğlenmesini sağlayacak.
Kemer Belediyesi, 23 Nisan günü çocuklar için Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'nda 17.00-19.00 saatleri arasında bubble şov, maskot, yüz boyama, 19.00-20.00 saatleri arasında Bağımsız Devletler Topluluğu Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (FİLİZ) halk oyunları gösterisi düzenleyecek ve 20.00-22.00 saatleri arasında da Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası konser verecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kemer'de coşkuyla kutlayacaklarını söyledi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın aynı zamanda dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Topaloğlu, “Bugünün küçüğü yarının büyüğü olacak çocuklarımız geleceğimizin mimarı olacaktır. Kemer Belediyesi olarak ilçemizde çocuklarımızın gönüllerince eğleneceği etkinlikler yapacağız. Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bu günü bayram olarak çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocuklarımıza verdiği değeri göstermiş ve milletimizin geleceğinin çocuklarımızın omuzlarında yükseleceğini işaret etmiştir. Biz de bu düstur ile hareket ederek her zaman çocuklarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz. Geleceğe yatırım yapmaya devam edeceğiz. Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi