23 NİSAN'DA 2365 METREDE TÜRK BAYRAĞI’NI DALGALANDIRDILAR

Sky To Sea Enduro Dağ Bisiklet Yarışının antrenman turları yapıldı.
Kemer Belediyesinin ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ve Türkiye Bisiklet Federasyonunun faaliyet takviminde yer alan yarışa, 14'ü yabancı olmak üzere yaklaşık 150 sporcu katılıyor.
2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesinde başlayan antrenman turları, oldukça çekişmeli mücadelelere sahne oldu.
Yaklaşık 34 kilometrelik parkurda sporcular zaman zaman zor anlar yaşarken bazı sporcular da düştü. Sporcular, etap üzerinde karlı dağ geçişlerinin yanı sıra Olympos dağının çarşak kayalıkları, dere yatakları, orman içerisindeki zorlu patikaları geçti.
- 23 Nisan Ulusla Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda zirvede Türk Bayrağı açtılar
Dünyada tek çocuk bayramı olarak kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda antrenman turu atan bisikletçiler, karlı zirvede Türk Bayrağı açarak çocukların bayramını kutladı.
Olympos Teleferikle yaklaşık 10 dakikalık yolculuğun ardından zirveye ulaşan sporcular, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını anmayı unutmadı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer'e büyük katkı sağlayacak olan Sky To Sea Enduro Dağ Bisiklet Yarışının antrenman turları yapıldığını söyledi.
Kemer Belediyesi olarak bisiklet sporuna çok önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Topaloğlu, “Belediye olarak Kemer'de spor turizmine büyük katkılar sağlıyoruz. Daha önce çıkardığımız bisiklet rotaları birçok bisiklet tutkununu bölgemize çekmeye devam ediyor. Sky To Sea Enduro Dağ Bisiklet Yarışları da Kemerimizin tanıtımı açısında oldukça önemli. Yarın yapılacak olan yarışlarda tüm sporculara başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Sporcular yarın 2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı'ndan start alacak ve 34 kilometrelik parkuru deniz kenarında tamamlayacak.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi