29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yıl dönümü dolayısıyla Kemer'de resmi geçiş töreni düzenlendi.
Kemer İlçe Stadı'nda düzenlenen törene, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Teker, Kemer İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer Sahil Güvenlik Vekil Komutanı Alper Aydın, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi meclis üyeleri Ferhan Fidan, İsmail Aka, Mustafa Tıraş, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Kaymakam Gemici ve Başkan Topaloğlu'nun öğretmen, öğrenci ve vatandaşları selamlamasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen törende, Kaymakam Gemici, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.
Kutlamalarda, öğrencilerin Cumhuriyet konulu şiirlerin okumasının ardından halk oyunları ve çeşitli gösteriler yapıldı.
Törende, Cumhuriyet konulu yapılan şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında ödül alan öğrencilere ödüllerini Kaymakam Gemici, Başkan Topaloğlu ve Başsavcı Teker verdi.
Tören, ilçedeki okullarda öğrenim gören öğrencilerin protokol üyelerini bando eşliğinde selamlamasıyla sona erdi.
Kutlamalar çerçevesinde Kemer Yat ve Yelken Kulübü de denizde geçiş töreni düzenledi. Kaymakam Gemici, Başsavcı Teker, Jandarma Komutanı Ergel, Emniyet Müdürü Yılmaz, Sahil Güvenlik Vekil Komutanı Aydın, Kemer Belediyesi meclis üyesi Ferhan Fidan, yelkenlerin geçişini selamladı.
Kutlamalar kapsamında saat 18:30'da Cumhuriyet Meydanından Ahmet Erkal Spor Tesislerine kadar kortej yürüyüşü yapılacak ve ardından ünlü rock sanatçısı Haluk Levent konser verecek.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi