29 EKİM CUMHURİYET KUPASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Cumhuriyet'in kuruluşunun 98. yıl dönümü dolayısıyla yapılan Cumhuriyet Kupası ödülleri verildi.
Kemer Belediyesi Yat ve Yelken Kulübü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında yapılan Cumhuriyet Kupası Yarışına 24 yelkenli tekne katıldı.
Kemer Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen törenle yarışta dereceye giren sporculara ödülleri verildi.
Ödül törenine, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Sahil Güvenlik Komutan Vekili Alper Aydın, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Hakan Gündüz, Türkiye Yelken Federasyonu Eğitim Komite Başkanı Prof. Dr. Elif Yaprak Gülcan, Kemer Liman Başkanı Kemal Yeşil, Kemer Belediyesi Yat ve Yelken Kulübü Başkanı Orhan Yeşilli, sporcular ve aileleri katıldı.
Düzenlenen törende konuşan Kulüp Başkanı Yeşilli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında yapılan yarışların çok güzel geçtiğini söyledi.
Hava muhalefetine rağmen başarılı dereceler elde edildiğini anlatan Yeşilli, “Pandemi nedeniyle yarışlarımıza ara vermiştik. Ama antrenmanlarımıza sürekli devam ettik. Bu sene yarışımızı yaptık. Büyük desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'na teşekkür ediyoruz. Amacımız çocuklarımızın denize olan sevdasını kuvvetlendirmek ve onları denizle buluşturmak.” diye konuştu.
Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini Kaymakam Gemici, Başkan Topaloğlu, Kemer Sahil Güvenlik Komutan Vekili Alper Aydın ve diğer davetliler verdi.
Öte yandan Başkan Topaloğlu, dereceye giren sporculara Kemer Belediyesi tarafından daha önce bastırılan Atatürk'ün Nutuk kitabını hediye etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi