3. KEMER YAZ SANAT KAMPI VE KÜLTÜR ÇALIŞTAYI BAŞLADI

KemerTurizmci ve İş Adamları ve Derneği (KEMİAD) tarafından düzenlenen 3. Kemer Yaz Sanat Kampı ve Kültür Çalıştayı başladı.

Kemer Marinada düzenlenen etkinliğe, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ergel, KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez, KETOB Başkanı Dinçer Sarıkaya, çok sayıda davetli katıldı.

Kemer Belediyesi ile Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) desteğiyle KEMİAD tarafından düzenlenen çalıştaya çok sayıda akademisyen, Kemerli yazar ve sanatçı katılıyor.

- Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası konseri ile başladı

Marina içindeki amfi tiyatroda konser veren orkestra, konseri izlemeye gelen yerli ve yabancı misafirlere unutulmaz anlar yaşattı.

Belediye Başkanı Topaloğlu öncülüğünde kurulan ve kurulduğu günden bu yana birçok başarıya imza atan gençlik orkestrası, seslendirdiği şarkılarla izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Kaymakam Çam ile Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler daha sonra çalıştay kapsamında eserlerini sergileyen sanatçıların standını ziyaret etti.

Çalıştayda açıklama yapan Kaymakam Çam, "Çalıştayın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Muhteşem bir konser ile başladı. Çocuklarımızın bu başarısı beni çok mutlu etti. Emeklerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın yolu ve bahtı açık olsun." diye konuştu.

Başkan Topaloğlu ise Kemer Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya önem vermeye devam ettiklerini söyledi.

Geleceğin müzisyenleri olan Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrasındaki çocukların büyük başarılara imza attığına değinen Topaloğlu, "Çocuklarımız gün geçtikçe daha iyi seviyeye geliyor. Kendilerini ve hocamız Furkan Üstündağ'ı kutluyorum. Çalıştay kapsamında bize harika bir konser verdiler. Çalıştayımızda da harika sanat eserleri var. Tüm sanatçılarımızı tebrik ediyorum. Kemer'i sanatla buluşturmaya devam edeceğiz." dedi.

Çalıştay, Perşembe günü Tekirova Mahalle meydanındaki etkinliklerle sona erecek.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi