30 YILDIR KARANLIĞA MAHKUM EDİLEN YOL AYDINLIĞA KAVUŞTU

Tekirova Mahallesindeki Amara yolu olarak bilinen yol, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'nun üstün gayretleriyle 30 yıllık karanlığından kurtuldu.

Yıllardır Tekirova'nın kanayan yarası olan, ilçemize gelen misafirlerin ve vatandaşların geçmeye korktuğu yol, Başkanımız Topaloğlu ve ekibinin titiz çalışmasıyla yeniden aydınlanmaya başladı.

Vatandaşların ve ilçemize gelen turistlerin akşam saatlerinde tedirginlikle geçtikleri yolda aydınlatma ve kaldırım çalışmaları tamamlanarak halkımızın kullanımına açıldı.

İlk günkü aşkla ve azimle çalışmalarını sürdüren ve hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Başkanımız Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, Tekirova mahallesinin en önemli caddelerinden biri olan Amara yolunun yaklaşık 30 yıldır yapılamadığını söyledi.

Başkanımız Topaloğlu, yerli ve yabancı misafirler ile Tekirova halkının akşam saatlerinde yoldan geçemediğine dikkat çekerek, “Yolda yıllardır bir çalışma yapılmamış. Kaldırım yok, aydınlatma yok. Bu yolun ne kadar önemli olduğunun farkındaydık ve hızlı bir çalışma ile yolumuzu halkımıza kazandırdık. Biz, hizmet etmek için geldik. Kemer halkının bundan şüphesi olmasın. Biz herkesi seviyoruz ve hizmet etmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.

Belediyemiz Tekirova sorumlusu Adem Barış ise Tekirova halkı ile mahalleye gelen yabancı misafirlerin uzun yıllardır yaşadığı sorunun çözülmesinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, yolda yapılan aydınlatma ve kaldırım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanmasını sağlayan Başkanımız Topaloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Tekirova mahalle muhtarı Mustafa Barış da Amara yolunda uzun yıllar aydınlatma ve kaldırım sorunu olduğunu hatırlatarak, sorunun çözülmesinden sonra turistlerin Kemer'in vizyonun yakışan caddede yürüyerek çarşıya geleceklerini ve alışverişlerini yapabileceklerini kaydetti.

Tekirova sakinlerinden Erkan Kasımoğlu, 30 yıldır karanlığa mahkum edilen yolu güzel bir çalışma ile aydınlığa kavuşturan Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'na teşekkür etti.

Tekirova mahallesi esnaflarından Aziz Yılmaz da yaklaşık 30 yıl boyunca birçok belediye başkanının geldiğini ancak hiçbirinin yolda çalışma yapmadığını aktararak, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarından dolayı Başkanımız Topaloğlu'na teşekkür etti.

Mahalle sakinlerinden Fatih Tıkır ise çalışmaların tamamlanmasıyla karanlıkta yürümeye korkan turistlerin artık korkmadan çarşıya gelebileceklerinden ve alışverişlerini yapabilme imkanı elde edeceklerinden dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

On yedi yıldır Tekirova'da yaşayan Veysi Biçer, Tekirova'ya ilk geldiği günden beri söz konusu yolun karanlık olduğunu ve kaldırımı olmadığını ifade ederek, “Vatandaşlar buradan geçmeye korkuyordu. Özellikle turistler tedirgin oluyordu. Sağ olsun Başkanımız Necati Topaloğlu burada bir çalışma yaptı. İnsanlar artık buradan rahatlıkla geçebilecek. Bu hizmetinden dolayı kendisini tebrik ediyorum.” dedi.

Mahalle sakinlerinden Mustafa Uğur Barış ise Amara yolunun yıllardır köhne ve karanlık olduğunu belirterek, “Yıllardır buradan tedirgin olarak geçiyorduk. Turistler de geçemiyordu. Başkanımız Necati Topaloğlu sorunu en kısa zamanda çözdü. İnsanlar artık tedirgin olmadan burada yürüyüş yapabilecek. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi