56. CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURUNA DOĞRU

56. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu güzergahında yer alan Kemer'de ön hazırlıklar ve çalışmalar ile ilgili toplantı yapıldı.
Kemer Uygulama Otelinde düzenlenen toplantıya, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkan Vekili İsmail Aka, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer İlçe Spor Müdürü Mustafa Özkaynak, İlçe Sağlık Müdürü Ceren Avanos İnce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir katıldı.
Toplantıda, 11-18 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 5. etabı Kemer-Elmalı etabı için yapılan hazırlıklarda gelinen son durum hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Yaklaşık 120 ülkede canlı olarak yayınlanacak olan bisiklet turunun 5. etabı Kemer-Elmalı etabı öncesi Kemer'de yapılan hazırlıklar tamamlanmak üzere.
Güvenlik önlemleri ve yol güzergahları hakkında konuşulan toplantıda, bisiklet turunun Kemer'e sağlayacağı katkının fazla olduğu belirtildi.
14 Nisan Çarşamba günü 4. etap olan Alanya-Kemer etabı, 180 kilometre sonra Kemer'de sona erecek.
15 Nisan Perşembe günü ise 5. etap olan Kemer-Elmalı etabı, Elmalı Göğübeli'de son bulacak.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi