7/24 HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, koronavirüs (kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında yürüttüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Belediye ekiplerimiz, halkımızın yoğun olarak bulunduğu Kemer semt pazarının giriş ve çıkışlarında gerekli önlemleri alarak, vatandaşlarımızın ateşini ölçmeye ve maske dağıtımına devam ediyor.

Salgın dönemi süresince halkımıza en iyi hizmeti sunmak için gecesini gündüzüne katan Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, pazar yerleri giriş çıkışları, park ve sahil denetimleri, rutin olarak market ve fırın kontrolleri ile kaçak yapı denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. Ekiplerimiz seyyar satıcılara da göz açtırmıyor.

Halkımızdan gelen tüm istek ve şikayet bildirimlerine ivedilikle yanıt veren ve çözüme ulaştıran ekiplerimize kolaylıklar diliyoruz.