ABB Kemer Şube Müdürü Halil Buran' a ziyaret

Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Emin Gül eşi Hale Gül, Kemer Belediyesi Başkanı Necati Topaloğlu'nun eşi Fikriye Topaloğlu ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kemer Şube Müdürü Halil Buran'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Derya Baytekin ve Çamyuva Mahalle sorumlusu Özgür Şahin de eşlik etti.

Başkan Yardımcısı Gül, ABB Kemer Şube Müdürü Buran'a çalışmalarında başarılar dileyerek, Kemer Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi ile ortak projelere imza atmaya devam edeceklerini kaydetti.
Buran ise nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Yardımcısı Gül ve beraberindekilere teşekkür etti.