ABB’DEN SÖĞÜT CUMASI’NA İÇME SUYU HATLARI

Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Kumluca Kuzca Söğüt Cuması İçme Suyu Şebeke ve İsale Hatları açılış törenine katıldı.

Antalya Büyük Şehir Belediyesi'nin (ABB) yaptığı Kumluca Kuzca Söğüt Cuması İçme Suyu Şebeke ve İsale Hatları projesinin açılışına, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi meclis üyeleri Mustafa Bilici ile Mustafa Tıraş, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

ABB Başkanı Muhittin Böcek, Toplam 44 milyon liralık bir yatırım olan projenin Kuzca Söğüt Cuması'na hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Başkanımız Topaloğlu ise ABB Başkanı Böcek'in Antalya'ya yaptığı yatırımlara ara vermeden devam ettiğini belirterek, Kumluca'ya bağlı Kuzca Söğüt Cuması'na yaptığı içme suyu projenin hayırlı olmasını temenni etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi