AHMET ÇAVUŞ CADDESİNE AYDINLATMA YAPILIYOR

Kemer'in önemli caddeleri arasında yer alan Ahmet Çavuş Caddesine aydınlatma yapılacak.

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün yol ve kaldırım çalışmaları kapsamında Ahmet Çavuş Caddesi 511, 513, 519 ve 525 sokaklardan oluşan 2 bin 250 metrelik yol hattına aydınlatma tesisini (75 adet direk) yapılması için CK Enerji Akdeniz Elektrik yetkililerine yer teslimi yapıldı.

Söz konusu yatırımın Kemer Belediyesi ve CK Enerji Akdeniz Elektrik koordinasyonu ve iş birliği içinde gerçekleştirileceği bildirildi.

Gelecek hafta içerisinde çalışmalara başlanılacağı ve aydınlatma çalışmalarının tamamlanmasının ardından belediye ekiplerince yol ve kaldırım çalışmalarının yapılacağı aktarıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Ahmet Çavuş Caddesinde aydınlatma direklerini dikmeye başlıyoruz. CK Enerji Akdeniz Elektrik ile koordineli olarak çalışarak caddemizi karanlıktan kurtaracağız. Aydınlatma çalışmaları tamamlanınca bizde yol ve kaldırım işine başlayacağız. Şimdiden Kemerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi