AHMET ERKAL DESTEK EĞİTİM KURS MERKEZİ, MİLLİ EĞİTİM TARAFINDAN DENETLENDİ

Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından denetlendi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Seyran ve İSG Uzmanı Ramazan Tülüce, üniversite öğrencilerinin ücretsiz olarak eğitim aldığı kurs merkezinde incelemelerde bulundu.

Pandemi nedeniyle kurs merkezinde alınan tedbirler ile ilgili de denetim yapan yetkililer, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarının tam anlamıyla uygulandığını dile getirdi.

Kurs merkezi müdürü Suat Göv'den eğitim alan öğrencilerle ve eğitim veren öğretmenlerle ilgili bilgi alan yetkililer, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun eğitime verdiği desteklerden ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

Yetkililer, kurs merkezinde ücretsiz eğitim alan öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.