AHMET ERKAL DESTEK EĞİTİM KURS MERKEZİ
ÖĞRENCİLERİ DENEME SINAVINA GİRDİ

Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkeziden eğitim alan öğrenciler, deneme sınavına tabi tutuldu.
Kemer Belediyesinin eğitime kazandırdığı binada üniversiteye hazırlanan öğrenciler, TYT, AYT ve YDT sınavlarına girerek, kendilerini sınıyor.
31 Mayıs'ta başlatılan seri denemelerle öğrencilerin sınav pratikleri pekiştiriliyor. Her gün saat 10:00'da başlatılan sınavlarla öğrencilerin hem sınav saatine mental olarak alıştırılması hem de kaygı düzeylerini kontrol etmeyi öğrenmeleri sağlanıyor.
Her sınav bitiminde tüm branşların soruları kurs merkezindeki öğretmenler tarafından sınıflarda çözülüyor.
Sınava giren öğrencilerin soru çözüm saatlerine katılımı zorunlu tutularak eksiklikleri giderilmiş oluyor.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, geleceğin teminatı olan öğrencilere eğitim alanında tüm desteği vermeye devam ettiklerini söyledi.
Üniversiteye hazırlanan öğrenciler için eğitim destek kurs merkezinde ciddi şekilde eğitim verildiğine değinen Başkan Topaloğlu, “Şu anda kursumuzda yaklaşık 170 öğrencimiz var. Hepsi bizim geleceğimiz. Öğrencilerin geleceği Kemer Belediyesine emanet. Eğitim alanında yaptığımız hizmetlere ara vermeden devam edeceğiz. Öğrenciler sürekli deneme sınavına girerek kendilerini sınıyor ve eksikleri varsa buradaki öğretmenlerimiz tarafından sıcağı sıcağına gideriliyor. Eğitime yatırımlarımız devam edecek.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi