AHMET ERKAL DESTEK EĞİTİM KURS MERKEZİ ÖĞRETMENLERİ KEMER BELEDİYESİNDE

Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi öğretmenleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.
Öğretmenlerin ziyareti sırasında, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Beleidye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Asım Yıldırım ve kurs müdürü Suat Göv'de hazır bulundu.
Ziyaret sırasında Kurs merkezinde üniversite öğrencilerine ücretsiz eğitim veren öğretmenler, eğitime yaptığı katkılardan dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Başkan Topaloğlu ile bayramlaşan öğretmenler, ziyaret sonrası Başkan Topaloğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.