AHMET ERKAL DESTEK EĞİTİM KURS MERKEZİNDE EĞİTİM BAŞLADI

Kemer Belediyesi'nin eğitime kazandırdığı Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezinde üniversiteye hazırlanan öğrenciler eğitime başladı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, uzman öğretmenler tarafından verilen ücretsiz eğitimlerde üniversiteye hazırlanan öğrencileri ziyaret etti.
Öğrencilerle sohbet eden Başkan Topaloğlu, üniversiteye hazırlık süreçlerinde tüm öğrencilere başarılar diledi.
Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Topaloğlu, kurs merkezinde şu anda 260 öğrenci olduğunu belirterek, öğrencilerin haftada 35 saat ders alacağını söyledi.
Topaloğlu, gelecek hafta kurs merkezinde eğitim alan öğrencilerin kitapları ve yaprak testlerinin de kendilerine ücretsiz olarak verileceğini ifade ederek, “Kurs merkezinde yapılan deneme sınavları optik okuyucu sistemiyle anında okunarak hem öğrencilere hem de velilerine bilgi veriliyor. Geçen sene burada iyi bir başarı yakaladık. Bu başarıyı daha fazla yukarıya çıkarmak istiyoruz. Eğitimli bir gençlik istiyoruz. Kemer Belediyesi olarak iki senedir öğrencilere ücretsiz olarak eğitim veriyoruz. Üniversiteyi kazanan çocuklarımıza burs imkanını da hazırladık. Eğitime tüm desteğimizi vermeye devam ediyoruz.” diye konuştu.
Kurs merkezindeki fizik öğretmeni Duygu Aktüylü ise bu seneki eğitim yılının yoğun şekilde başladığını belirterek, “Arkadaşlarımızla yeni hedefler koyduk. Bu maratona gönül verdik. Öğrencilerimizi hedeflerine ulaştıracağımıza eminim. Öğrencilerimizin başarı elde edeceğine inanıyorum. Desteklerinden dolayı da Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'na teşekkür ediyorum.” dedi.
Türkçe öğretmeni Lütfiye Çetin de eğitim ve öğretim yılına son hızla ve özveriyle devam ettiklerini belirterek, tüm imkanları kendilerine sağlayan Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.
Öğrencilerden Bora Çapan ise kurs merkezindeki imkanlardan oldukça memnun olduğunu ifade ederek, diş hekimliği hedefine emin adımlarla yürüdüğünü kaydetti.
Öğrencilerden Sude Atasever de başlarda bazı endişeleri olduğunu ancak kurs merkezine gelince her şeyin çok iyi gittiğini anlatarak, hedefi olan psikoloji bölümü için kendisini destekleyen öğretmenlerine şükranlarını sundu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi