AHMET ERKAL DESTEK EĞİTİM KURS MERKEZİNDE ONLİNE EĞİTİME GEÇİLDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun eğitime kazandırdığı Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi, uzaktan eğitime geçerek öğrencilere hizmet vermeye başladı.

Milli Eğitim Bakanlığının aldığı karar doğrultusunda, Ahmet Erkal Destek Eğitim kurs Merkezinde de 31 Aralık 2020'ye kadar eğitime ara verilmesinin ardından eğitimler çevrimiçi ortamda sürdürülmeye başlandı.

Derslerinden geri kalmamak için çevrimiçi eğitimlere aksatmadan devam eden öğrenciler, desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na ve öğretmenlere teşekkür etti.

Geleceğin teminatı olan öğrenciler için her türlü desteği ve katkıyı sağlamaya devam eden Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, pandemi nedeniyle kurs merkezinde ara verilen eğitimin çevrimiçi olarak devam ettiğini söyledi.

Başkan Topaloğlu, öğrencilerin çevrimiçi eğitimlere eksiksiz olarak katılım sağladığına değinerek, “Pandemi nedeniyle birçok karar alınmıştı. Okullara ara verildi. Öğrenciler evden çevrimiçi olarak eğitim almaya başladı. Biz de belediye olarak eğitime kazandırdığımız kurs merkezinde alınan kararlar doğrultusunda çevrimiçi eğitime geçtik. Öğrencilerimizin eğitimlerinden geri kalmamaları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi