AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİSYENLERİ KEMER BELEDİYESİNDE

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cengiz Şengül ve İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Mencet, Kemer Belediye Başkanı Necati

Topaloğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, Kemer Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü ve aynı zamanda Kemer Beledıyesi Çocuk ve Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ da yer aldı.

Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bilimleri Bölümü ve İletişim Fakültesiyle iş birliği içinde olacaklarını kaydetti.