AKILLI ŞEHİRLER KONULU VİDEO KONFERANS GÖRÜŞMESİ YAPILDI

Kemer Belediyesi Meclis üyesi Hasan Ali Acar, Rusya Federasyonu Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Mümessilliği Ticaret Temsilcisi Aydar Gasigullin ile akıllı şehirler konsepti konulu video konferans sistemiyle fikir alışverişinde bulundu.

Rus-Türk ticari, ekonomik, sanayi, bilim, teknik alanlarda hızla gelişen işbirliği ile bilgi güvenliği ve akıllı şehir konsepti alanlarında da olumlu gelişmeleri elde etmek amacıyla video konferans sistemiyle yapılan görüşmede, Kemer'in Rusya'nın Krasnogvardeyskiy ve Khimki şehirleriyle kardeş şehirler ilişkilerinde olduğu hatırlatıldı.

Video konferansta, akıllı güvenli şehirler ve diğer alanlarda başarılı projeleri gerçekleştiren ‘Avtomatika' kuruluşunun tanıtımı ve sunumu da yapıldı.

Yapılan video konferans sonucunda, Rusya'da etkinliği kanıtlanmış olan söz konusu projelerin Kemer'deki şehir güvenliğinin artırılmasına katkı sağlayacağı amaçlanıyor.

Meclis üyesi Acar, yaptığı açıklamada, akıllı şehirler projesinde Kemer'e katkı sağlamak için Rusya Federasyonu Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Mümessilliği Ticaret Temsilcisi Aydar Gasigullin ile video konferans sistemiyle fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Kemer'i daha ileriye taşıyabilmek için çalıştıklarını belirten Acar, Kemer'i hak ettikleri yerlere taşımaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi