Alevi Kültür Dernekleri Kemer Şubesinden aşure lokması

Alevi Kültür Dernekleri Kemer Şubesi, Muharrem ayı dolayısıyla Kemer'de aşure lokması etkinliği düzenledi.

Kemer Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe, Kemer Belediye Başkan Vekili ve aynı zamanda Alevi Kültür Dernekleri Kemer Şube Başkanı Ali Akar ile dernek yönetim kurulu üyeleri, CHP Kemer İlçe Başkanı Sedat Karakaya, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Sema Özdemir, siyasi parti temsilcileri, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Dernek Başkanı Ali Akar, birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında aşure lokma ikramına katılan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Deyişlerin söylenip semah etkinliğinin de yapıldığı program, aşure lokması dağıtımıyla sona erdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi