ALMANYA’DA ŞİMDİ KEMER ZAMANI

Antalya'ya en çok turist getiren tur operatörlerinden birisi olan Odeon Tur'un, Almanya'nın Köln şehrinde “Şimdi Kemer zamanı” sloganı ile düzenlediği Kemer tanıtım gecesi büyük ilgi gördü. Gecede Kemer Belediyesini Meclis üyesi Ferhan Fidan temsil etti.

Yaklaşık 250 Alman acentesinin katıldığı gecede, Kemer hakkında bilgiler verildi ve Kemer ile ilgili tanıtım videoları gösterildi. Alman pazarının Kemer için her zaman önemli bir yere sahip olunduğunun vurgulandığı gecede bir konuşma yapan meclis üyesi Fidan, Alman misafirleri Kemer'e davet etti.

Fidan, “Kemer Belediyesi olarak Alman dostlarımızı Kemer'de ağırlamaktan mutluluk duyarız. Kemer Alman misafirlerimiz için, güneşi, doğası alternatif turizm imkanları ile her zaman özel bir destinasyondur. Onların memnuniyeti için belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Kemer'in tekrar Alman ve Avrupalı misafirlerimiz için cazibe merkezi olması için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

Düzenlenen programın devamının önümüzdeki ay Kemer'de tekrarlanacağı belirtilirken, çok sayıda Alman acentenin aynı programa katılmak üzere Kemer'e geleceğini söyledi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi