Ana sınıfından üniversiteye kadar tüm çocuklar Kemer Belediyesi'ne emanet

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs' unda üniversiteye hazırlık aşamasında ücretsiz eğitim alan öğrencilerin velileri ile toplantıda bir araya geldi.


Kemer Belediyesi Kültür Salonu'nda düzenlenen toplantıya, velilerin ilgisi büyük oldu.


Kurs müdürü Suat Göv, veli toplantısında öğrencilerin gireceği sınav sistemi, sınav kaygıları ve nedenleri, ailelerin öğrenciler üzerindeki etkisi, çevre ve arkadaşlık etkisi, öğrencilerin yürüdükleri yolda nelerle karşı karşıya kaldıkları gibi konularla ilgili sunum gerçekleştirdi.

Kurstaki öğretmenler toplantı sonrası öğrenci velileri ile yüz yüze görüşmeler yaptı. Öğretmenler çocukların durumları hakkında ailelerine bilgiler verdi.


Başkan Topaloğlu, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, ‘Eğitim varsa gelecek var' sloganıyla hareket ettiklerini belirterek, öğrencilere yapılan yatırımlara devam ettiklerini söyledi.


Kursta üniversiteye ücretsiz olarak hazırlanan 300 öğrenci olduğuna dikkat çeken Topaloğlu, “Bugün kursumuzdaki öğrencilerin velileri ile bir araya geldik. Öğretmenlerimizle istişarelerde bulunduk. Velilere gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Eğitime katkımız olduğu için mutluyuz.” dedi.

- Ana sınıfından üniversiteye kadar tüm çocuklar Kemer Belediyesi'ne emanet

Kemer Belediyesi olarak ana sınıfından üniversiteye kadar olan tüm öğrencilere destek olduklarının altını çizen Başkan Topaloğlu, şunları kaydetti:

“Gelecek seneki eğitim ve öğretim yılı için ana sınıfından 8'nci sınıfa kadar okuyan tüm öğrencilerimizin kırtasiye malzemelerini hazırladık. Lise öğrencilerimizi ücretsiz olarak taşınmasını sağlıyoruz. Üniversiteye giden çocuklarımıza 700 lira burs desteği veriyoruz. Kemer Belediyesi olarak eğitime katkılarımız devam edecek. Öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyorum.”

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi