ANADOLU HASTANESİ DİREKTÖRÜ AKTUĞ, KEMER BELEDİYESİNDE

Anadolu Hastanesi Direktörü Dr. Kerem Aktuğ, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.
Aktuğ'a ziyaretinde, Kemer Anadolu Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Bilgen Genç de eşlik etti.
Ziyarette, Aktuğ, hastanenin verdiği hizmetler, sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgiler vererek, Kemer Belediyesi ile ortak projelere imza atabileceklerini kaydetti.
Başkan Topaloğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ortak projelere imza atmaya hazır olduklarını ifade etti.
Topaloğlu, zorlu geçen pandemi döneminde tüm sağlıkçılara emeklerinden ve fedakarlıklarından dolayı teşekkür etti.