ANAP İL BAŞKANI KANSU, BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Anavatan Partisi (ANAP) Antalya İl Başkanı Alihan Kansu, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.

İl yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette konuşan İl Başkanı Kansu, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'nun yaptığı hizmetleri ve projeleri yakından takip ettiklerini söyledi.

Özellikle eğitime ve gençlere yönelik çalışmalarını beğendiklerini, ifade eden Kansu, “Gençlere büyük önem verdiğiniz herkesin malumu. Özellikle Gençlik Meclisi oluşturmanız çok güzel. Eğitimle ve gençlerle her zaman iç içesiniz. Yaptığınız projelerden dolayı sizi kutluyorum. Biz de ANAP olarak gençlere yöneliyoruz ve onlarla iletişime geçmeye çalışıyoruz. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum ve Allah yolunuzu açık etsin.” diye konuştu.

Başkanımız Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, emekli öğretmen olması ve eğitime olan inancı dolayısıyla gençlere önem verdiklerini söyledi.

Eğitimin olmadığı hiçbir yerde başarı sağlanamayacağını aktaran Başkanımız Topaloğlu, “Gençlerle olan bağlarımız her zaman kuvvetli olmuştur. Onlar bizim bir parçamız. Onlara önem vermeliyiz ki geleceğimizi şekillendirsinler. Biz eğitime yaptığımız katkıları artırarak devam ettireceğiz. Gençlere yönelik projelerimiz var ve yavaş yavaş hepsini hayata geçireceğiz.” dedi.

Başkanımız Topaloğlu, ziyaret sonrası Kansu'ya Kemer tablosu hediye etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi