ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER
DAİRE BAŞKANI HACIOĞLU, KEMER BELEDİYESİNDE

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Çiğdem Hacıoğlu, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.
Hacıoğlu'na Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığında çalışanlarda eşlik etti.
Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Baki Yalın ve Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Gencay Kayrak'ın hazır bulunduğu görüşmede, Başkan Topaloğlu, nazik ziyaretlerinden dolayı Hacıoğlu'na teşekkür ederek, iş birliği içerisinde olacaklarını kaydetti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Hacıoğlu, Kemer -1 girişindeki orta refüj çalışmaları ile ilgili Başkan Topaloğlu ile fikir alışverişinde bulundu.
Söz konusu orta refüjde, ağaçlandırma, bitkilendirme, mevsimlik çiçeklerin ekimi, peyzaj ve dolomit taşlarla yeniliksel bir çalışma yapılması planlanıyor.