ANTALYA VALİSİ YAZICI KEMER’DE

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Kemer'de düzenlenen 24. Uluslararası Zafer ve Şampiyonlar Turnuvası'na katıldı.
Kemer Belediyesinin destekleriyle spor organizasyonları yapılması için Göynük Belediye Başkanlığı döneminde Başkan Topaloğlu tarafından yaptırılan Kemer Belediyesi Göynük Spor Salonunda yapılan turnuvanın açılış seremonisine, Vali Yazıcı'nın yanı sıra Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, Antalya Gençlik Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, federasyon yönetim kurulu üyeleri ve sporcular katıldı.
Vali Yazıcı, açılış seremonisinde yaptığı konuşmasında, turizmin başkenti Antalya'da bu tür organizasyonların yapılması kendilerini onurlandırdığını söyledi.
Antalya'nın ata sporu olan güreşin önemli merkezleri arasında yer aldığına işaret eden Yazıcı, “Antalya, bu tür etkinliklerle daha da yukarılara çıkmış oluyor. Yağlı güreşte de minder güreşinde de Antalya olarak Türk güreşine katkı sunmaya devam edeceğiz. Tüm sporcuları Antalya'nın tadını çıkarmaya davet ediyorum. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum ve tüm sporculara başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Federasyon Başkanı Eroğlu ise Vali Yazıcı'nın katılımından dolayı kendisine teşekkür ederek, geleceğin güreş şampiyonlarını yetiştirmek için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
Federasyon Başkanı Eroğlu, desteklerinden dolayı Vali Yazıcı'ya plaket takdim ettikten sonra resmi bayrak geçiş töreni yapıldı.
Tören sonrası bugün yapılan müsabakalarda dereceye girenlere madalyaları verildi. Kürsüye çıkan sporculara madalyalarını Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu verdi.
6 ülkeden 163'ü Türkiye'den 235'i yabancı olmak üzere toplam 398 sporcunun katıldığı turnuva, kıyasıya mücadelelere sahne oldu.
Farklı kilolarda serbest ve grekoromen kategorilerinde yapılan turnuvada sporcular, dereceye girebilmek için çaba sarf etti.
Turnuvanın yarın sona ereceği belirtildi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi