ANTALYA VEREM SAVAŞI DERNEĞİ BAŞKANI GÖLCÜ KEMER BELEDİYESİNDE

Antalya Verem Savaş Derneği Başkanı Mehmet Gölcü, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.
Kemer Belediyesi Meclis üyesi Emrah Ayhan'nın da hazır bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Topaloğlu, başkanlık görevini yeni devralan dernek başkanı Mehmet Gölcü'ye hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Başkan Gölcü ve ekibinin kamu yararına çalıştıklarını anlatan Başkan Topaloğlu, “Zor bir görevleri var. İnsanları tedavi edelim ve topluma kazandıralım diye uğraşıyorlar. Bu konuda Kemer Belediyesi olarak üzerimize düşen bir şey olursa yapmaya hazırız. Yeni yönetim olarak kendilerini tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Kendisine dernek yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği Gölcü, yeni yönetim olarak Belediye Başkanı Topaloğlu'nu ziyaret ettiklerini söyledi.
Başkan Topaloğlu'nu eskiden beri tanıdığını ve yaptığı çalışmaları çok beğendiğini ifade eden Gölcü, “Derneğimizin birinci amacı veremle mücadele etmek. Hastalarımıza gıda ve nakit yardımı yapıyoruz. Tedavileri 6 ay kadar sürüyor. Tedavileri tamamlanana kadar her gün ilaçlarını veriyoruz. Bunların yanı sıra turizm tesisleri, kamu kurum ve kuruluşların portör muayenelerini yapıyor ve filmlerini çekiyoruz. Kamu yararına çalışan bir derneğiz. Başkanımıza da bizi ağırladığı için çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Gölcü, ziyaret sonrası Başkan Topaloğlu'na bir plaket hediye etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi