Arslanbucak ışıl ışıl

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Arslanbucak Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'nda orta refüjdeki eski tip aydınlatma direkleri sökülerek yerine dekoratif aydınlatma direkleri yerleştirildi

Kemer Belediyesi, Arslanbucak mahallesinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalleyi modern kent estetiğine uygun aydınlatma sistemleri ile donattı.

Yaklaşık 2 km uzunluğundaki Cumhuriyet Bulvarı orta refüjde 70 dekoratif aydınlatma direklerinin montajının tamamlanmasıyla mahallenin özellikle gece görüntüsü son derece güzel bir görünüme kavuştu.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Tüm mahallelerimizde olduğu gibi Aslanbucak Mahallemizdeki çalışmalarımız da hızlı bir şekilde devam ediyor. Daha modern ve estetik bir kent görünümü için projelerimizi uygulamaya devam ediyoruz” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi