ARSLANBUCAK KAPALI PAZAR YERİ AÇILDI

Kemer Belediyesi'nin Arslanbucak Mahallesine kazandırdığı kapalı pazar yeri dualarla açıldı. Pazar esnafı daha modern şartlarda hizmet verirken, vatandaşlar bundan sonra yağmur ve sıcaktan etkilenmeden daha rahat bir şekilde alışveriş yapacak.
Kapalı pazar alanında yapılan açılışa, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ve Gülsüm Bal, belediye meclis üyeleri Mustafa Tıraş ile Ramazan Kal, Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal, Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Tıraş, Arslanbucak Mahalle Muhtarı İsmail Uğur, Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay, kapalı pazar yerini yapan yüklenici firma sahibi İbrahim Halil Demirkan, pazar esnafı ve vatandaşlar katıldı.
Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından duaların okunmasıyla başlayan açılış töreninde konuşan Başkan Topaloğlu, pazar yerinin yapılmasında emeği geçen meclis üyelerine, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, belediye çalışanlarına ve pazar esnafına teşekkür etti.
Topaloğlu, kapalı pazar yerinin yapımını istenilen süreden daha kısa zamanda bitiren yüklenici firma sahibi İbrahim Halil Demirkan'a ayrıca teşekkür ederek, “Kemer Aslanbucak Mahallesi Kapalı Pazar yerine kavuştu. Artık pazar esnafımız yağmurdan ve çamurdan kurtuldu. Burada bu hizmetin hayata geçmesinde başta meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, sivil toplum örgütünün üyelerine ve başkanlarına, Belediye çalışanlarımıza, değerli Pazar esnafımıza çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Yüklenici firmamız çok hızlı çalıştı ve iki ay gibi kısa bir sürede kapalı Pazar yerini bitirdi. Biz de kendisine hak ettiği parayı verdik. Kemerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.
Başkan Topaloğlu, yüklenici firma sahibi İbrahim Halil Demirkan'a bir teşekkür plaketi verdi.
Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler pazar esnafını tek tek gezerek hayırlı işler temennisinde bulundu ve pazarda alışveriş yapan vatandaşlara hayırlı olsun dileklerini iletti.
Pazar yerinin yanındaki boş alan otopark olarak kullanılırken, kapalı pazar alnında, zabıta odası, çocuk emzirme odası, aydınlatmalar, ses düzeni, güvenlik kamera sistemi ve tuvaletler yer alıyor.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi