ARSLANBUCAK KAPALI PAZAR YERİNDE ÇALIŞMALAR SON HIZIYLA SÜRÜYOR

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun Kemer'e kazandırdığı Arslanbucak kapalı pazar yerinde çalışmalar son hızıyla sürüyor.

Geçen hafta dualarla yapılan temel atma töreninden sonra alanda yapılan çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.

Arslanbucak Mahallesinin en büyük sıkıntılarından olan kapalı pazar yeri konusu yaklaşık 3 ay içerisinde çözüme kavuşmuş olacak.

Verdiği sözleri tek tek yerine getiren Başkan Topaloğlu ve ekibi, pazar esnafının daha düzenli bir alanda tezgah açabilmelerini sağlıyor.

Toplam 116 pazar esnafının tezgah açabileceği bir pazar yeri olan yerde çelik kolonların montajı ve destek ünitesi inşaatı yapımı devam ediyor.

Pazar alanı içerisinde kadın ve erkek tuvaletleri, zabıta odası, bebek emzirme odası, aşevi de yer alacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Topaloğlu, Kemer'in önemli mahalleleri arasında yer alan Arslanbucak'ın kapalı pazar yeri sorununu en kısa sürede çözeceklerini söyledi.

Geçen hafta meclis üyeleri ve davetlilerin katılımıyla temel atma töreni yapıldığını hatırlatan Başkan Topaloğlu, “Yüklenici firma bize en az 2,5 ayda bitiririm diye söyledi. Burada 116 pazarcı esnafı vatandaşa hizmet verecek. Bu alanda düğün, mevlit, toplantı yapılabilecek. Kemer'e yakışan bir pazar yerinin ikincisini yapıyoruz. En kısa sürede üçüncüsünü de ya Göynük ya da Çamyuva mahallemizde yapacağız. Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Başkalarının ne dediği önemli değil. Bizim verdiğimiz kararları uyguladığımız önemli. Ben Kemer Belediyesi'nin hiçbir zaman zarara uğratmam. Pandemiye rağmen yatırım yapıyoruz, bankada nakit paramız var ve personel maaşlarını zamanında ödüyoruz. Bu bir belediye için büyük gurur kaynağıdır. Kemer halkı bize güvenmeye devam etsin. Hizmetlerimize devam edeceğiz.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi