Arslanbucak’ta yol ve kaldırım tamiratı yapılıyor

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Arslanbucak mahallesinde bozulan yolların tamirini ve asfaltların yama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Arslanbucak Mahallesi'nde bozuk kaldırım ve yolların tamirini, yama asfalt çalışmasını yapan belediye ekipleri, hasar gören yolların bakımına başladı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesi olarak bozulan yollarımızın ve kaldırımların tamiratını, yama işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz, halkımızın daha güvenli ve rahat yolculuk yapabilmeleri için son hızla çalışıyor. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz” diye konuştu.