ATATÜRK PARKI KEMER’E YAKIŞACAK!

Kemer'e yeni bir soluk kazandıracak Atatürk Parkı projesinde temel atma töreni yapıldı.

Temel atma törenine, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, meclis üyeleri Mustafa Bilici,Emrah Ayhan,İsmail Aka, Aslı Bayar Ulukapı, birim müdürleri, Belediye Tekirova sorumlusu Adem Barış, Çamyuva Mahalle sorumlusu Özgür Şahin ve belediye mimarları katıldı.

Kurban kesilip duaların edildiği törende konuşan Başkan Necati Topaloğlu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adına yakışır bir projeye imza atacaklarını söyledi.

Toplam maliyetinin yaklaşık 6 milyon liraya mal olacak Atatürk Parkı Projesinin 6 ay içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Kemer halkı bizi izlemeye devam etsin!

Proje hakkında bilgiler veren Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu “Parkın giriş bölümünde bir kafe yapılacak. Diğer ucunda ise ters ev olacak. Parkın içerisindeki köprüleri yenileyeceğiz. Oturma grupları, yürüyüş ve koşu yolları olacak. Kemer'e yakışan bir proje olacak. 6 ay sonra Kemer'e çok güzel bir hizmeti kazandırmış olacağız. Desteklerini esirgemeyen meclis üyelerimize ve Kemer halkına teşekkür ediyorum. Kemer halkı bizi izlemeye devam etsin” diye konuştu.

Başkan Topaloğlu, Kemer'de değişimin hiç durmadığını ve aralıksız devam ettiğine de dikkat çekerek, Atatürk Parkı projesinden sonra Mustafa Ertuğrul Aker Parkında da yeni bir düzenleme yapılacağını ve yeni belediye binasının projesine de en kısa sürede başlayacaklarının müjdesini verdi.

Meclis üyeleri ne dedi?

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül yaptığı açıklamada, Türkiye'nin göz bebeği konumundaki Kemer'e yakışan bir projeye imza attıklarını belirterek, Başkan Topaloğlu'na emeklerinden ve katkılarından teşekkür etti.

Meclis üyelerinden Mustafa Bilici ise projenin sosyal yönlü olduğunu belirterek, projeyi çok beğendiğini ve Kemer'e çok yakışacağını kaydetti.

Meclis üyesi İsmail Aka ve Emrah Ayhan da projenin Kemer'e farklı bir değer katacağını anlatarak, emeği geçenlere teşekkür etti.

Meclis üyesi Aslı Bayar Ulukapı da projenin Kemer'e hayırlı olmasını temenni ederek, çalışmaların tamamlanmasından sonra parkın Kemer'e albeni katacağını ve ilgi çekeceğine inandığını dile getirdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi