ATATÜRK'ÜN ADINA YAKIŞAN PARKTA SONA GELİNDİ

Kemer'e ayrı bir soluk kazandıracak olan Atatürk Parkında yürütülen projede çalışmalar tamamlanmak üzere.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adına yakışan bir projeye imza atan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve ekibi, Kemer'e yeni bir renk katmaya hazırlanıyor.

Başkan Topaloğlu, çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığı parktaki çalışmaları yerinde inceledi.

Artık Kemer'de bazı şeylerin değişmeye başladığını belirten Başkan Topaloğlu, "Kemer'in çehresini değiştirmeye ve daha modern hale getirmeye karar verdik. Bu yöndeki çalışmalarımızdan biri de Atatürk Parkı projesi. Çalışmalarımız bitmek üzere. İlçemize gelen misafirlere ve vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Kemer hak ettiği değeri almaya devam edecek." dedi.

Parkın içerisinde, kafe, ters ev, yürüyüş yolu, kitap okuma alanları, dinlenme yerleri, aydınlatmalar, fotoğraf çekim alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatılar yer alacak.