ATEKDER’den Başkan Topaloğlu’na ziyaret

Anadolu Tüm Engelliler Kültür ve Dayanışma Derneği (ATEKDER) Başkan Yardımcısı

Ali Kolsuz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu makamında ziyaret ederek, Başkan Topaloğlu'nu “Kaza geliyor der” adlı tiyatro oyununa davet etti.

Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ATEKDER Başkan Yardımcısı Kolsuz'a çalışmalarında başarılar dileyerek, tiyatro oyununa davetlerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Kolsuz ise Türkiye'de artan trafik kazalarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla dernek tarafından hazırlanan ve Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda sahnelenecek olan “Kaza geliyorum der” adlı tiyatro oyunu hakkında detaylı bilgiler vererek Başkan Topaloğlu'nu da aralarında görmek istediklerini ifade etti.

Ziyaret sonrası Başkan Topaloğlu Kolsuz ile hatıra fotoğrafı çektirdi.