ATSO BAŞKANI ÇETİN’DEN BAŞKAN TOPALOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile bir araya geldi.
Belediye Başkanı Topaloğlu ile ATSO Başkanı Çetin, ATSO tarafından yaptırıldıktan sonra açılışı gerçekleştirilen ve Kemer Belediyesi'ne devri yapılan ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi'ni gezdi.
Başkan Topaloğlu ile Çetin'e, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ ile ATSO Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.
Sanat ve Eğitim Merkezindeki sınıfları gezen Başkan Topaloğlu ile ATSO Başkanı Çetin, ücretsiz eğitim alan kursiyerlerle de sohbet etti.
Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ, merkez ve kursiyerler hakkında Başkan Topaloğlu ve Çetin'e bilgi verdi.
Merkezde eğitim alan kursiyerler, Başkan Topaloğlu ile ATSO Başkanı Çetin'e öğrendikleri eserlerden kesitler sundu.
– Başkan Topaloğlu'ndan zeybek sürprizi
Başkan Topaloğlu, ATSO Başkanı Çetin ve beraberindekilere sürpriz yaparak zeybek oynadı. Topaloğlu'nun zeybek oynamasını ilgiyle izleyen Çetin ve beraberindekiler, Topaloğlu'nu güzel oyunundan dolayı tebrik etti.
Şef Furkan Üstündağ da Başkan Topaloğlu ile Çetin ve beraberindekilere klarnet ile mini bir konser verdi.
Öte yandan ATSO Başkanı Çetin, merkezde eğitim alan çocuklara dondurma ısmarlamayı da ihmal etmedi.
– Ülker – Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi'ne ziyaret
Topaloğlu ile Çetin, daha sonra Kemer'in ilk turizmcilerinden olan hayırsever Orduvar Akman'ın yaptırdığı Ülker – Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde incelemelerde bulundu.
Yapımı hızla ilerleyen ve çalışmalarda sona doğru gelinen anaokulunun içini gezen Çetin, anaokulunun kapasitesi, verilecek olan dersler, oyun alanları, başvuru sayıları gibi konularla ilgili bilgi aldı.
Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, ATSO Sanat ve Eğitim Merkezi'ni yaptıran ve Kemer Belediyesine devrini yapan ATSO Başkanı Çetin'e teşekkür ettiğini söyledi.
Merkezde şu anda 730 kursiyerin ücretsiz eğitim aldığını anlatan Topaloğlu, “Davut Çetin Başkanım yaptığı yatırımı yerinde gördü ve mutlu oldu. Emeklerin boşa gitmediğini gördü. Biz de mutluyuz. Kemer halkı da mutlu. Kemer Belediyesi olarak sanata ve kültürel faaliyetlere değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.
Topaloğlu, Çetin'in Ülker – Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi'ni de gezdiğini ifade ederek, “Anaokulumuz bitmek üzere. Davut başkan okulumuzu gezi ve çok beğendiğini söyledi. Eğitim yoksa gelecek yok dedi. Orduvar Akman ve Ülker Akman'a çok teşekkür ettiğini söyledi. Eğitime yatırımlarımız devam edecek.” diye konuştu.
Çetin ise anaokulunda incelmelerde bulunduğunu belirterek, şöyle konuştu:
“Yapımı devam eden anaokulu çok güzel olmuş. Orduvar Akman beye verdiği katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar gezdiğim en güzel anaokullarından biri. Burası Kemer'de eğitime ciddi destek verecektir diye düşünüyorum. Çocuklarımıza yabancı dil dahil her eğitim verilecek. Orduvar bey ve belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum.”

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi