ATSO SANAT VE EĞİTİM MERKEZİNDE YAZ KURSLARI DEVAM EDİYOR

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Sanat ve Eğitim Merkezinde yaz kursları devam ediyor.
Kemer Belediyesi'nin yer tahsisi ile ATSO tarafından yaptırılan ve belediyeye tahsisi yapılan sanat ve eğitim merkezinde yaz kurslarına gelen kursiyerler, ilk sınavlarına girdi.
Kemer Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilen yaz kursları aralıksız devam ederken, Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası da aldığı teorik ve nota derslerinden ilk sınavlarını oldu.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde kurulan Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası, Temmuz sonunda gerçekleşecek olan Yörük Festivaline de son süratle hazırlanıyor.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, "Kemer Belediyesi olarak sanata ve kültürel faaliyetlere destek olmaya devam ediyoruz. Belediyemizin gençlik orkestrası eğitimlerine devam ediyor. Aldıkları eğitimler sonucunda ilk sınavlarına girdi. Temmuz ayı sonunda da yörük festivalimize hazırlanıyorlar. Çocuklarımıza yatırım yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi