AYDIN ORTAKLAR FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ KEMER BELEDİYESİNDE

Antalya'da Floor Curling Grup Birinciliği müsabakası için Antalya'da bulunan Aydın Ortaklar Fen Lisesi öğrencileri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.

Aydın Ortaklar Lisesinden mezun olan Belediye Başkanı Topaloğlu'na, ziyaret sırasında, Belediye Başkan Vekili Cumali Afşin de eşlik etti.

Okul müdürü Bora Bayramcı ve beden eğitimi öğretmeni Erkan Eyiol, Başkan Topaloğlu'nun eğitime yönelik çalışmalarından dolayı kendisini tebrik etti.

Başkan Topaloğlu ve Balkan Vekili Afşin, Floor Curling branşında il birincisi olan lisenin karma takım ve erkek takımına katılacakları organizasyonda başarılar diledi.