Aydın Ortaklar Öğretmen Okulu’ndan Öğretmenlerinden Ziyaret

Aydın Ortaklar Öğretmen Okulu'ndan öğretmenler Ünal – Gonca Yurtcu çifti, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Öğretmen Yurtcu çifti, ziyarette, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Beldibi Mahallesi'ndeki kendi evlerinde yaptığı bayram şenliklerinin hatıra fotoğrafını hediye etti.

Belediye Başkanı Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ünal – Gonca Yurtcu öğretmenlerle bayram şenliklerinde beraber olduklarını ve hatıra fotoğrafı çektirdiklerini hatırlattı.

Başkan Topaloğlu, çekilen hatıra fotoğrafını kendisine hediye etmelerinden dolayı Yurtcu çiftine teşekkür etti.