AYIŞIĞI QUALİSTA BEACH’DE BİR YEMEK DÜZENLENDİ

Kemer Belediyesi'nin büyük destekleri ile bu yıl 7'ncisi düzenlenen ‘Tahtalı Run to Sky Powered by Corendon Airlines' yarışlarında görev alan organziasyon komitesi ile organziasyonu takip etmek üzere İlçemizde bulunan misafir basın mensupları için KEMİAD (Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği) tarafından Ayışığı Qualista Beach'de bir yemek düzenlendi.

KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Haydar Gümrükçü ve İsmail Kıyar'ında bulunduğu yemekte gündem yarış ve Kemer'in güzellikleri oldu.

Yemeğe Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da katılırken, yarışın tanıtım anlamında Kemer'e büyük katkı sağladığına dikkat çekerek, bu tür organizasyonları desteklemeye devam edeceklerini söyledi ve yemeğe katılan misafirlere teşekkürlerini sundu.