BAŞARI TESADÜF DEĞİL, KUTLUYORUM!

Göynük Fen Lisesi yine başardı
“BAŞARI TESADÜF DEĞİL, KUTLUYORUM!”

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun “Eğitim varsa, gelecek var!” sloganı ile Göynük Belediye Başkanlığı döneminde hayata geçirdiği ve eğitime sunduğu Türkiye'nin ilk ve tek belde Fen Lisesi olma özelliği taşıyan, Göynük Fen Lisesi, Üniversite sınavlarında büyük bir başarıya imza attı. Başkan Topaloğlu, gelen başarılı sonuçlar ile büyük bir gurur duyduklarını ifade ederek “Başarı tesadüf değil, tüm gençlerimizi kutluyorum” dedi.

Göynük Fen Lisesi'nde okuyan 103 öğrenciden ilk 1000'e 1 öğrenci, İlk 5000'e 2 öğrenci, ilk 10 bin'e 5 öğrenci, ilk 20 bin'e 15 öğrenci ilk 50 bin'e 20 öğrenci ilk 100 bin'e 25 öğrenci kaldı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu “Göynük Fen Lisesi öğrencilerimizin başarıları ile büyük bir gurur yaşıyoruz. Önemli başarılara imza atan gençlerimiz pandemi dönemine rağmen yoğun ve hırslı çalışmalarının sonucunda hedeflerine ulaştılar. Bu başarıda başta okul idaresi olmak üzere öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve tüm velilerimizi kutlamak istiyorum. Göynük'te okudum, Göynük Fen Lisesi'nden mezun oldum ve istediğim üniversiteyi kazandım diyen bu başarılı gençlerimiz gelecekte ülkemizin önemli kademelerinde görev alacaklar. Hepsini bir kez daha canı gönülden kutluyorum. Yolları açık olsun” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi