BAŞKAN NECATİ TOPALOĞLU’NA ZİYARET

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek ve eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP eski Antalya Milletvekili Bekir Kumbul, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu makamında ziyaret etti. Kemer'in Antalya'da özellikle turizm anlamında çok özel bir yerde olduğuna dikkat çeken Zeybek ve Kumbul, Başkan Topaloğlu'nun başarılı çalışmalarını da yakından takip ettiklerini söylediler.

Ziyarette Başkan Yardımcısı Emin Gül de yer aldı.Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklar Rafet Zeybek ve Bekir Kumbul'a teşekkürlerini sundu.