BAŞKAN TOPALOĞLU, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ İLE İLGİLİ MESAJ YAYIMLADI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Kamuoyunun aydınlatılması ve halkın haber almasını sağlayan en önemli mesleğin gazetecilik olduğunu belirten Belediye Başkanı Topaloğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemizin her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında, basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalar büyük katkı sağlamaktadır. Böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için özveri ile çalışan, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevlerinin peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden, basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken vefat eden basın mensuplarına Allah'tan rahmet diliyor, bu vesileyle tüm basın çalışanlarına sağlık, mutluluk ve görevlerinde üstün başarılar diliyorum.”