BAŞKAN TOPALOĞLU, ABB BAŞKANI BÖCEK İLE EMITT FUARINDA BİR ARAYA GELDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT'te bir araya geldi.

TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezinde yapılan dünyanın en büyük dört turizm fuarı arasında yer alan 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT'te Kemer standını ziyaret eden Belediye Başkanı Böcek, Antalya, Kemer ve diğer ilçeleri en iyi şekilde tanıtmaya çalıştıklarını söyledi.
Başkan Böcek, Kemer standının yoğun bir ilgisine şahit olduğunu anlatarak, “Antalyamızı ve Kemerimizi en iyi şekilde tanıtıyoruz. Fuarda Antalyamızın tüm ilçeleri büyük ilgi görüyor. Kemer standımıza da ilgi oldukça fazla. Değerli başkanımız Necati Topaloğlu da Kemer standına gelen misafirlerle çok iyi şekilde ilgileniyor. Kemer hakkında bilgiler veriyor. Bu yıl Kemer ve Antalya turizm anlamında çok iyi yerlerde olacaktır.” diye konuştu.

Başkan Topaloğlu ise Böcek'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti:

“EMITT Fuarında Kemer standımızı ziyaret eden Başkan Muhittin Böcek'e teşekkür ediyorum. Hep birlikte Kemerimizi en iyi şekilde tanıtıyoruz. Gelen misafirlerimize Kemer hakkında bilgilerin yer aldığı broşürlerimizi veriyoruz. Başkanımız Muhittin Böcek de bize her konuda destek oluyor. İnşallah bu yıl da Kemer turizm anlamında parlayan bir yıldız olacaktır.”

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi