BAŞKAN TOPALOĞLU ABB MECLİSİNDE

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi (ABB) Nisan ayı meclis toplantısına katıldı.
Meclis toplantısına, Kemer Belediye Meclis Üyeleri Hasan Ali Acar, Mustafa Bilici, Ahmet Can da katıldı.
Belediye Başkanı Topaloğlu, toplantıda alınacak kararların Antalya ve Kemer'e hayırlı olması temennilerinde bulundu.
Öte yandan Başkan Topaloğlu, meclis üyeleri Hasan Ali Acar ve Ahmet Can, toplantı öncesinde Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile sohbet ederek, yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.