BAŞKAN TOPALOĞLU, AGC BASIN ÖDÜLLERİ TÖRENİNDE

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Basın Ödülleri Törenine katıldı.

Ödül törenine, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AGC Başkanı Mevlüt Yeni, Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun, milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, ilçe belediye başkanları da katıldı.

Antalya Valisi Yazıcı ve protokol üyeleri, belirli kategorilerde ödül alan gazetecilere ödüllerini verdi.

Başkan Topaloğlu, kamuoyunu tarafsız şekilde aydınlatan ve kalemini dürüst şekilde kullanan ve ödül alan tüm gazetecileri tebrik etti.